Auping

Auping

Sinds 1888 produceert en ontwikkelt Auping al bedden en bedtextiel. Ooit begon het met een spiraalbodem, maar tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot grootste zelfstandige beddenproducent in Nederland. Na de eerste spiraalbodem werd de collectie uitgebreid met boxsprings en matrassen. Momenteel zijn ook bedtextiel, kasten en andere accessoires onderdeel van de collectie.

Door de jarenlange ervaring, unieke kennis en het vakmanschap, zorgt Auping voor producten met een hoogwaardige kwaliteit en maximaal slaapcomfort. Het bedrijf heeft er een missie van gemaakt om iedereen uitgerust wakker te laten worden. Want wie een goede nachtrust heeft gehad, zal zich uitgeruster voelen en overdag beter presteren.

Auping producten

De matrassen van Auping danken hun hoge kwaliteit aan onder andere de optimale ventilatie. Dit is belangrijk omdat ieder mens ’s nachts veel transpiratievocht verliest. Dit transpiratievocht wordt opgevangen door het matras en deze dient het vervolgens af te geven. Een goed matras bevat daarom materialen die het vocht opnemen, maar ook reguleren. Een veelgebruikt materiaal in matrassen is daarom vilt, die deze eigenschappen bevat.

Hoge prioriteit bij Auping is drukverlaging en ondersteuning van het lichaam: twee cruciale factoren die ervoor zorgen dat u ’s nachts een goede nachtrust ervaart. Wanneer u op een matras gaat liggen, ontstaan er een aantal drukpunten op het lichaam. Hierbij wordt het matras op die punten extra belast, maar voor uw lichaam betekent het dat de druk op die punten hoog op kan lopen. Als deze druk te hoog wordt, kan het lichaam niet ontspannen en wordt uw nachtrust verstoord. De matrassen van Auping bevatten daarom spiraalbodems meer dan 10.000 drukpunten, waardoor de druk gelijkmatig over het gehele matras verdeeld wordt. Op deze manier wordt het lichaam maximaal ondersteund en kunt u genieten van een heerlijke nachtrust.

Auping kwaliteit en duurzaamheid

Naast kwaliteit staat duurzaamheid bij Auping hoog in het vaandel. Alle producten worden daarom vervaardigd op de meest duurzame wijze. De producten zijn niet alleen verantwoord voor de mens, ook voor het milieu. De Auping boxsprings en matrassen bevatten CFK-vrije schuimen en voor alle bedden wordt er gebruik gemaakt van PEFC-hout. Bovendien zijn alle lakken waterdragend en bevatten geen schadelijke stoffen. De duurzaamheid wordt bevorderd door testen die continu gedaan worden om het product te verbeteren. Door middel van innovatieve ideeën en het volgen van de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied, garandeert Auping een hoogwaardige kwaliteit.

Toont alle 4 resultaten