Bedden Amsterdam

Een perfect bed aanschaffen via de beddenwinkel Bedden.nl, de beddenspeciaalzaak van Amsterdam. Het hoofdkantoor van Bedden.nl bevindt zich in Amsterdam. Wij zijn echter een online beddenspeciaalzaak die alleen online verkopen aan mensen uit Amsterdam maar ook door heel Nederland en België.

Bedden.nl is een innovatief en modern bedrijf gedreven door een vakkundig team gevestigd in Amsterdam. Wij hebben geen dure showroom op een a-locatie. Op deze website koopt u als consument rechtstreeks bij de fabriek. Een dure winkelier of tussenpersoon zit er niet meer tussen en dit voordeel houdt u in uw portemonnee. U merkt dit aan de topkwaliteit die wij leveren voor onverslaanbaar lage prijzen!

Online beddenspeciaalzaak Amsterdam

De unieke formule van ons bedrijf houdt in dat wij rechtstreeks hoogwaardige producten van de fabrikant direct aan u als consument leveren. Hierdoor besparen wij op dure winkellocaties in Amsterdam of andere steden, personeel en voorraden. Door deze besparing kunnen we u unieke prijzen aanbieden.

In onze zeer uitgebreide online beddenwinkel kunt u uit vele verschillende slaapsystemen, bedden, boxsprings, beddengoed, slaapmeubels en nog veel meer naar uw eigen keus bepalen en direct online bestellen waarna u uw bestelling zeer snel krijgt thuisgestuurd, of u nu in Amsterdam woont of in een andere stad. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of emailen. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste bed.

{{block type=”catalogcustom/product_list” category_id=”4″ template=”catalogcustom/product/cms/list.phtml” limit=”4″ title=”Een greep uit onze selectie:”}}

Leave a Reply

Your email address will not be published.