Bedden Eindhoven

Bedden.nl BV is een modern en snel groeiend met een unieke formule. Wij bieden hoogwaardige producten die direct van de fabrikant komen. Een dure winkelier, showroom of tussenpersoon zit er dus niet meer tussen waardoor onze prijzen een stuk lager zijn dan andere beddenwinkels in Eindhoven en andere steden.

Via Bedden.nl kunt u vanuit uw luie stoel in Eindhoven ons zeer uitgebreide assortiment ledikanten, boxsprings, bedtextiel en slaapkamermeubels bekijken en direct eenvoudig online bestellen. Vervolgens krijgt u binnen korte tijd uw bestelling netjes thuis afgeleverd in Eindhoven of een andere stad. Door ons lage kostenpatroon, kunnen wij topkwaliteit (wellicht nog beter dan de fysieke beddenwinkel in Eindhoven en de rest van Nederland) tegen zeer lage prijzen leveren. Via Bedden.nl koopt u bedden die rechtstreeks uit de fabriek komen.

In on zeer uitgebreide online beddenwinkel kunt u een groot aantal verschillende slaapsystemen van een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding online aankopen en vervolgens bij u thuis in Eindhoven of elders in het land bezorgd en gemonteerd krijgen. Schroom niet om telefonisch of per email contact met ons deskundige team van adviseurs op te nemen. Wij helpen u graag op weg naar het juiste bed.

{{block type=”catalogcustom/product_list” category_id=”4″ template=”catalogcustom/product/cms/list.phtml” limit=”4″ title=”Een greep uit onze selectie:”}}

Leave a Reply

Your email address will not be published.