Boxsprings.nl doet er alles aan om het zo eenvoudig mogelijk te maken om producten te bestellen. Daarbij vergeten wij niet dat de veiligheid van uw gegevens voorop staat. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk door het aankoopproces te leiden en daarom was het nog nooit zo makkelijk om slaapkamermeubilair en beddengoed te bestellen! Als u een bestelling plaatst, doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk te leveren. Lees hier meer over uw bestelling en de levering.

Bestel uw producten snel en makkelijk:

  1. Kies een product uit ons assortiment.
  2. Klik op “aan winkelwagen toevoegen”.
  3. Ga naar de online kassa.
  4. Vul uw gegevens in.
  5. Controleer nogmaals uw bestelling.
  6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
  7. Klik op ”bestelling bevestigen”.
  8. Uw product wordt zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd*.

* Als u een klein artikel bestelt (zoals een kussen), verzenden wij deze zo snel mogelijk via pakketpost van PostNL of DHL naar het opgegeven adres, als u een groter artikel bestelt (zoals een boxspring) nemen wij contact met u op zodra de bestelling klaar staat voor levering. Dan nemen wij graag de mogelijkheden voor bezorging met u door.

Levertijden en bezorging

Boxsprings.nl legt haar focus op kwaliteitsproducten met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit proberen wij door te vertalen in de duur van onze levertijd. De duur van de levering is afhankelijk van het artikel dat u bij ons bestelt. Houdt rekening met de volgende richtlijnen:

  • Klein artikel: de levertijd van onder andere kussens en dekbedden is gemiddeld 1-5 werkdagen*. Wij verzenden het product naar het opgegeven adres via pakketpost van PostNL of DHL. Hierdoor heeft u het artikel erg snel in huis waardoor u al kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Zoals u gewend bent ontvangt u een e-mail met een trackingnummer van uw pakket. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de status van uw pakket te volgen.
  • Grote artikelen: de levertijd van producten zoals boxsprings, ledikanten en matrassen verschilt van elkaar. De meest actuele levertijden van een bepaald product vindt u bij het artikel zelf*. De grote producten die niet bij u afgeleverd kunnen worden, worden uitgeleverd door een gespecialiseerd transportbedrijf van onze leveranciers. Zij zijn gespecialiseerd in de levering van deze artikelen waardoor zij u de perfecte service kunnen bieden met als resultaat een prachtig product in de slaapkamer. Mocht u nog vragen hebben over de leveringsduur van een product dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

* Bij leveringen in België dient u er rekening mee te houden dat de duur van uw levering nog iets langer kunt duren.

Leveringskosten

Voor de kleine producten die wij kunnen verzenden naar uw opgegeven adres in Nederland bedragen de kosten € 5,95 per zending. Als uw bestelling naar België verzonden dient te worden bedragen de kosten € 7,95 per zending.

Voor de levering van grote producten middels het transportbedrijf zijn de kosten in Nederland €39,95 en in België bedragen de kosten € 59,95. worden geleverd middels een transportbedrijf. Voor de Waddeneilanden wordt een toeslag berekend, hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Let op: kiest u voor betalen bij levering, dan kunt u in de meeste gevallen alleen contant betalen. Bij andere mogelijkheden bespreken wij dit met u.