Boxsprings.nl doet er alles aan om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om producten te bestellen. Daarbij vergeten wij niet dat de veiligheid van u voorop staat. Het was nog nooit zo makkelijk voor u om slaapkamermeubilair en beddengoed te bestellen! Zodra u een bestelling heeft geplaatst wordt deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd.

Bestel uw producten snel en makkelijk:

  1. Kies een product uit ons assortiment.
  2. Klik op “aan winkelwagen toevoegen”.
  3. Ga naar de online kassa.
  4. Vul uw gegevens in.
  5. Controleer nogmaals uw bestelling.
  6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
  7. Klik op ”bestelling bevestigen”.
  8. Uw product wordt zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd*.

* Als u een klein artikel bestelt (zoals een kussen) zal deze direct via pakketpost van PostNL of DHL naar u worden verzonden, als u een groter artikel besteld (zoals een boxspring) sturen wij u een email zodra uw bestelling klaar staat voor levering. U kunt vervolgens direct een datum voor levering aangeven.

Levertijden en bezorging

Boxsprings.nl legt haar focus op kwaliteitsproducten met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit proberen wij door te vertalen in de duur van onze levertijd. De duur van de levering is afhankelijk van het artikel dat u bij ons bestelt. Houdt rekening met de volgende richtlijnen:

  • Klein artikel: de levertijd van onder andere kussens, dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken is gemiddeld 1-5 werkdagen*. Het kleine artikel wordt verzonden naar het opgegeven adres via pakketpost van PostNL of DHL. Hierdoor heeft u het artikel erg snel in huis waardoor u al kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Zoals u gewend bent ontvangt u een e-mail met een trackingnummer van uw pakket. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de status van uw pakket te volgen.
  • Grote artikelen: de levertijd van producten zoals boxsprings, ledikanten en matrassen verschilt van elkaar. De meest actuele levertijden van een bepaald product vindt u bij het artikel zelf*. De grote producten die niet bij u afgeleverd kunnen worden, zullen geleverd worden door een gespecialiseerd transportbedrijf van onze leveranciers. Zij zijn gespecialiseerd in de levering van deze artikelen waardoor zij u de perfecte service kunnen bieden met als resultaat een prachtig product in de slaapkamer. Mocht u nog vragen hebben over de leveringsduur van een product dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

* Bij leveringen in België dient u er rekening mee te houden dat de duur van uw levering nog iets langer kunt duren.

Leveringskosten

Voor de kleine producten die wij kunnen verzenden naar uw opgegeven adres in Nederland bedragen de kosten € 5,95 per zending. Als uw bestelling naar België verzonden dient te worden bedragen de kosten € 7,95 per zending.

Voor de levering van grote producten middels het transportbedrijf zijn de kosten in Nederland €39,95 en in België bedragen de kosten € 59,95. worden geleverd middels een transportbedrijf. Voor de Waddeneilanden wordt een toeslag berekend, hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Let op: kiest u voor betalen bij levering, dan kunt u in de meeste gevallen alleen contant betalen. De mogelijkheid om te pinnen bij levering zal worden aangegeven bij het maken van de leverafspraak.