U kunt via onze website boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, dekbedden, kussens en accessoires online kopen. Hiervoor hebben wij verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes.

Betalen met behulp van iDEAL

Op Boxsprings.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

  1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode. 
  2. U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt. 
  3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld. 
  4. Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank. 
  5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Boxsprings.nl. Bovendien ontvangt u later een email van Boxsprings.nl met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal/Creditcard:

Met PayPal kunt u online veilig en snel betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De stappen om te betalen met bij PayPal treft u hieronder:

  1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten.
  2. Als u een PayPal-rekening heeft, logged u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina.
  3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
  4. Hierna keert u terug naar Boxsprings.nl.

Betalen met behulp van betaling bij levering

In Nederland kunt u contant uw bestelling voldoen bij de chauffeur! Woont u in België? Geen probleem, ook in België kunt u betalen bij levering in contanten. 

Is uw vraag niet beantwoord en heeft u nog vragen over de betaalmethodes? Neem dan contact op met onze klantenservice en die helpen u graag verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *