Betalingsmogelijkheden

Boxsprings.nl heeft een uitgebreid assortiment waar

Betalen met behulp van iDEAL

Op Bedden.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode. 
 2. U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt. 
 3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld. 
 4. Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank. 
 5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Bedden.nl. Bovendien ontvangt u van Bedden.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal/Creditcard:

Met PayPal kunt u online veilig en snel betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De geaccepteerde betaalopties bij PayPal treft u hieronder:

 1. Bankoverschrijvingen.
 2. Creditcards. 
 3. PayPal-rekeninghouders kunnen direct via hun PayPal account een overboeking uitvoeren.

U doorloopt vier stappen om voor een aankoop te betalen:

 1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten.
 2. Als u een PayPal-rekening heeft, logged u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina.
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
 4. Hierna keert u terug naar Bedden.nl.

 

Betalen met behulp van Betaling bij levering / Rembours

In Nederland kunt u contant of middels pinbetaling uw bestelling voldoen bij de chauffeur! Woont u in België? Geen probleem, ook in belgie kunt betalen bij levering in contanten of pinbetaling. 

Wanneer u de voorkeur geeft aan betaling aan de deur dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid rembours. Deze mogelijkheid kunt u in de laatste stap van de winkelwagen aangeven. Onze administratie zal vervolgens telefonisch met u contact opnemen om kort de remboursprocedure uit te leggen. Openstaande remboursbedragen dienen contant of middels pin bij de chauffeurs voldaan te worden. Nadat u de betaling heeft voldaan, zal uw bestelling aan u worden overhandigd.

{{block type=”catalogcustom/product_list” category_id=”4″ template=”catalogcustom/product/cms/list.phtml” limit=”4″ title=”Een greep uit onze selectie:”}}

Leave a Reply

Your email address will not be published.