Boxspring 120×200

Ontspannen nachtrust in een boxspring van 120 x 200 cm

Ultiem comfort in meerdere lagen – boxsprings van 120 x 200 cm zorgen voor een comfortabele luxe in uw slaapkamer. Bovendien zijn veel modellen uitgerust met slimme functies. Ontdek hier de meest populaire versies!

Twijfelaars boxspring van 120×200

Sluimeren als op wolken: voor singles bied een boxspring in de maat 120 x 200 cm veel ruimte om languit te liggen. Tegelijkertijd passen ze naast de stijlvolle slaapkamer dankzij hun compacte afmetingen ook in kleinere ruimtes.

Hun constructie bestaat uit verschillende componenten die er niet alleen voor zorgen dat de karakteristieke esthetiek van een boxspring in 120 x 200 cm, maar ook voor hun zeer bijzondere liggevoel:

  • Een boxspring vormt de basis voor rustgevende nachten.
  • Daarbovenop ligt de matras met de hardheid die bij uw lichaamsgewicht past.
  • Een topper rondt de koninklijke comfortabele ervaring perfect af.

De comfortabele lighoogte tussen 50 en 80 cm maakt het gemakkelijk om in en uit bed te stappen. Een enorm voordeel, niet alleen voor oudere of lichamelijk gehandicapte mensen, maar jongeren vinden het ook fijn.

Wie ‘s avonds in bed graag een goed boek leest, zal het uitstekend gestoffeerde hoofdeinde om tegenaan te leunen op prijs stellen. Als u wat meer comfort op uw rustplaats wenst, brengt een verstelbaar model met motor u met één druk op de knop in precies de juiste positie om ergonomisch te lezen, tv te kijken of op te staan.

Boxsprings in diverse uitvoeringen

De enorm diverse categorie eenpersoons boxsprings in de maat 120 x 200 cm schittert met een even gevarieerde als aantrekkelijke keuze aan hoofdborden.

Bestel nu uw boxspring bij Bosch Bedding

Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment boxsprings van 120 x 200 cm. Heb je je boxspring al gevonden? Waarom voegt u er geen bijpassend hocker aan toe, waarop plaats is voor een smaakvolle tafellamp en uw avondlectuur? Creëer een slaapkamer van welzijn waar u ontspannen uren kunt doorbrengen!