Boxspring 160×200

Een grote keuze aan boxsprings 160×200

Goed slapen is belangrijk. Het geeft ons energie voor de volgende dag en laat ons fris wakker worden. Dat is precies waarom het de moeite waard is om te investeren in een bed van hoge kwaliteit. Bosch bedding biedt een breed assortiment hoogwaardige boxsprings in diverse maten en uitvoeringen. Een 160×200 boxspring biedt een groot ligoppervlak en neemt toch niet te veel ruimte in uw slaapkamer in. Een optimale tussenoplossing. Heeft u meer ruimte? Dan past een 200×200 boxspring misschien nog beter bij u. Boxsprings 140×200 zijn ideaal voor elke éénpersoons bedden, voor alleenstaande of als logeerbed.

Past een 160×200 boxspring bij u?

Boxsprings 160×200 bieden voldoende ruimte voor twee personen. Ze zijn ook geschikt als royaal bed voor alleenstaanden die de voorkeur geven aan een groter ligoppervlak. U moet er zeker van zijn dat u zich vrij kunt bewegen en uitstrekken in uw nieuwe boxspring. Een 160×200 boxspring integreert zich perfect in uw slaapkamer en neemt niet te veel plaats in. Kies uit de vele verschillende stijlen boxsprings bij Bosch Bedding en vind de stijl die perfect bij uw interieur stijl past. Kies bijpassend bedlinnen om de look af te maken. Met de vele verschillende soorten beddengoed van Bosch Bedding geeft u uw slaapkamer altijd een nieuwe touch.

Elektrisch boxspring 160×200

Bij Bosch bedding vindt u ook diverse elektrische boxsprings in verschillende maten. Met de geïntegreerde motor kunt u met één druk op de knop rechtop in bed zitten. Dit maakt het aangenaam om te lezen of televisie te kijken. De hoogte van een boxspring is hoger dan die van gewoon bed, waardoor u gemakkelijker uit en in bed kunt stappen. Een elektrische boxspring 160×200 biedt extra comfort.

Personaliseer uw nieuwe boxspring

Stel zelf uw individuele 160×200 boxspring samen, online of in een van onze Bosch Bedding winkels. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en dessins. Om de boxspring precies aan uw behoeften aan te passen, kiest u de matras en de topper precies volgens uw wensen. Probeer het uit en laat u ter plaatse adviseren door onze slaapspecialisten. In de Bosch Bedding online webshop wordt u ondersteund door ons team, zodat u uw perfecte boxspring krijgt. Bosch Bedding heeft een groot assortiment toppers van hoge kwaliteit die uw lichaam optimaal ontlasten en zorgen voor een ontspannen nachtrust.