Boxspring 180×200

Wat maakt een 180×200 boxspring zo speciaal?

Met een 180×200 boxspring geniet u van vele voordelen. Hij biedt u vooral veel ruimte en is bijzonder geschikt voor twee personen. Op deze manier neemt niemand de plaats van de ander in of maakt hem wakker. Door de grote oppervlakte, heeft u uw eigen persoonlijke ruimte om te ontspannen en uit te rusten. Als u vanwege de afmetingen elders in uw slaapkamer ruimte wilt besparen, is een boxspring 180×200 met een bedbodem een goed idee. Dit geeft u extra opbergruimte die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld bedaccessoires. De bedbodem is onopvallend en past goed bij het design van het boxspring. Slaap je alleen en heb je niet zo’n groot bed nodig? Of heb je niet zoveel ruimte in je slaapkamer? Dan is een boxspring 140×200 misschien iets voor u.

Stel uw eigen 180×200 boxspring samen – online of in een van onze filialen.

Het voordeel van een 180×200 boxspring, afgezien van de afmetingen, is dat u het individueel kunt samenstellen bij Bosch Bedding. De bedbodem van een 180×200 boxspring bestaat uit een combinatie van houten frame, pocketvering kern en matras. De kern van onze boxsprings bestaan uit pocketveringen. Deze zijn innovatief, hebben een lange levensduur en bieden u optimale ondersteuning. U kunt de hardheidsgraad en het aantal pocketveren aan uw behoeften aanpassen. Hoe meer pocketveren er zijn, hoe groter de steun die de boxspring biedt. Als u de boxspring 180×200 met z’n tweeën gebruikt, is het een goed idee om de hardheidsgraden van de matrassen afzonderlijk te kiezen. Op die manier kunnen de twee zijden van het bed zich aanpassen aan de verschillende lichaamsvormen en zult u een rustgevende slaap hebben. Ook het type topper van een boxspring in de maat 180×200 kunt u zelf kiezen uit verschillende materialen. Alle verschillende soorten toppers hebben speciale voordelen. De topper van een boxspring 180×200 functioneert als een matras topper en brengt u nog meer slaapcomfort. Het beschermt ook de matras door te voorkomen dat vocht, zoals zweet, in de matras terechtkomt. Kies uit koudschuim topper 180×200 of latex topper 180×200 alsook visco schuim topper 180×200 of Hybrid topper 180×200. Andere details zoals ontwerp en kleurkeuze liggen ook in uw handen.

Hoge kwaliteit boxspring van 180×200 voor een betere nachtrust

Over de keuze van een nieuw bed moet goed worden nagedacht, u brengt er tenslotte een groot deel van uw leven in door. Met 100 jaar ervaring biedt Bosch Bedding u kwaliteit, deskundigheid en alleen de beste materialen rondom boxsprings. In onze Bosch Bedding winkels kunt u zich persoonlijk overtuigen van onze hoogwaardige boxsprings in de afmetingen 180×200. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke boxspring. Vind het perfecte ontwerp om uw lichaam te ondersteunen en te ontlasten. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe boxspring 180×200 perfect in uw interieur past, kunt u bij Bosch Bedding ook kiezen uit bijpassende accessoires, zoals bedbanken of nachtkastjes.