Boxspring 200×200

Royale boxsprings van 200×200

Boxsprings van 200×200 bieden de optimale ruimte voor twee personen. De grootte is ook perfect voor gezinnen waar de kinderen graag tegen elkaar aankruipen in het bed van de ouders. Boxsprings van 200×200 zijn geschikt voor lange mensen, of mensen die veel bewegen tijdens het slapen en ruimte nodig hebben. De afmetingen maken dit boxspring tot iets heel bijzonders en past bij veel verschillende mensen. Voor bijzonder grote mensen is een 200×220 boxspring echter een goede keuze. Boxsprings van Bosch Bedding kenmerken zich door optimaal slaapcomfort, de hoogwaardige materialen en het chique design. Elk boxspring wordt met veel oog voor detail vervaardigd en wordt verkocht in Nederland, België en Duitsland

Een boxspring voor een goede nachtrust

Boxsprings 200×200 van Bosch Bedding voldoen aan de hoogste eisen van comfort en design. De verschillende matrassen garanderen een optimale ondersteuning die zich optimaal aan uw lichaam aanpast. U beslist welk matras aan uw behoeften voldoet en kiest ook een bijpassende topper. Vooral bij lichamelijke klachten kan een boxspring 200×200 verlichting bieden. De hogere instap en de individueel aangepaste combinatie van matras en topper zijn zacht voor uw rug en ondersteunen uw lichaam. Zo kunt u genieten van een rustgevende nachtrust en wordt hoofd- en nekpijn voorkomen. De optimale vochtregulatie en de uitstekende ventilatie van de boxsprings zorgen voor een aangenaam klimaat. Niets staat een ontspannen nacht in de weg.

Elektrische boxspring 200×200

Boxsprings 200×200 zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn niet-verstelbare, elektrisch verstelbare boxsprings. Kies voor een 200×200 boxspring die elektrisch verstelbaar is voor volledig comfort. Boxsprings met een motor zijn vooral praktisch als u in bed tv wilt kijken of een boek wilt lezen. U wordt met één druk op de knop in de juiste positie gebracht en kunt echt van uw boek genieten. Kies een boxspring met een voeteneind en geïntegreerde tv-lift voor een echte tv-ervaring. De tv staat op precies de juiste afstand van u en kan gemakkelijk worden verborgen in het voeteneind.

Ontwerp uw 200×200 boxspring individueel

U bepaalt het uiterlijk van uw 200×200 boxspring helemaal zelf. Kies een motief dat u bevalt en kies een stofsoort en kleur. Met de juiste kleurkeuze en stijlvol beddengoed wordt uw 200×200 boxspring een echte blikvanger in uw slaapkamer. Kies een individuele combinatie van matras en topper en krijg een boxspring precies zoals u het wilt.

Boxsprings van 200×200 online of in een Bosch Bedding winkel kopen

Het assortiment bij Bosch Bedding bestaat uit boxsprings, matrassen, toppers, bedlinnen en andere mooie accessoires voor uw slaapkamer. Kom langs in een van onze Bosch Bedding winkels en probeer de verschillende boxspring bedden en matrassen uit. Onze slaapspecialisten zijn ter plaatse en online beschikbaar om u te helpen de perfecte keuze te maken. Heeft u bijvoorbeeld wat meer bergruimte nodig in uw slaapkamer? Kijk dan eens naar de boxspring met opbergruimte.