Aanbieding!

Boxspring Jonas

Stap 1 van 5 - Afmeting

Hulp nodig met bestellen? Vraag ons om advies: Whatsapp Mail Bel: 085 577 32 462
 • Betaal bij levering Ga voor zekerheid
 • Gratis levering va € 50,- In NL en BE
 • 90 Dgn slaapgarantie +100.000 klanten

De opbouw van boxspring Jonas

De boxspring Jonas is een van onze top boxsprings met een luxe uitstraling. De boxspring is helemaal met de hand gemaakt in Nederland zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Het ontwerp van de Jonas is tijdloos en past hierom in elke slaapkamer. Het zal de echte ‘eye-catcher’ worden van uw favoriete plekje.

De onderbox

Boxspring Jonas is een van de mooiste boxsprings in het assortiment. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. De onderbox van de Jonas is voorzien van een laag koudschuim waardoor u extra comfort ervaart tijdens uw nachten. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien bieden wij ook nog een leather look in twee verschillende kleuren. De afmetingen die beschikbaar zijn voor boxspring Jonas zijn de volgende:

 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

De matrassen

Wanneer de afmeting van boxspring Jonas is gekozen en de juiste kleur geselecteerd is, wordt het tijd om in de volgende stap het matras te kiezen die bij u past. In deze stap krijgt u te maken met de matras hardheid. Voor de keuze bij deze optie heeft Boxsprings.nl een simpel advies. Heeft u een lichaamsgewicht onder de 80kg? Dan is een medium matras een goede keuze. Wanneer uw lichaamsgewicht boven de 80kg ligt, dan raadt Boxsprings.nl een hard matras aan om zo de juiste ondersteuning te krijgen.

Het geïntegreerde topmatras van boxspring Jonas

De laatste stap van Boxspring Jonas is het bepalen van het geïntegreerde topmatras. Boxsprings.nl biedt u bij deze stap drie mogelijkheden. U heeft de keuze tussen een comfortschuim, koudschuim of traagschuim topmatras.

 • Comfortschuim: de laatste optie is een geïntegreerd comfortschuim topmatras. Deze is 4 cm dik en is het standaard topmatras.
 • Koudschuim: dit 5 cm dik geïntegreerde topmatras is voor u geschikt als u graag wat steviger ligt. Bovendien heeft het een goede ventilatie waardoor u het niet snel te warm krijgt.
 • Traagschuim: deze variant ligt in tegenstelling tot het koudschuim topmatras zachter en is ook 5 cm dik. U zakt wat meer weg en het topmatras vormt zich naar uw lichaam.
  • Kies voor Boxsprings.nl

   Boxsprings.nl heeft hoogwaardige kwaliteit boxsprings en gunt iedereen een goede nachtrust. Een boxspring wordt met de hand gemaakt in Nederland, om op deze manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vandaal staat, wil het graag persoonlijk contact met de klant om deze zo goed mogelijk te woord te staan en van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen over boxspring Jonas, wilt u weten of er extra mogelijkheden zijn of heeft u andere vragen? De medewerkers van Boxsprings.nl staan van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor u klaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boxspring Jonas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze service
Levertijd
De levertijd van een boxspring staat bij iedere boxspring in de rechter bovenhoek vermeld. Boxsprings welke op voorraad staan kunt u bij ons ophalen of laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat wanneer wij uw bestelling moeten inplannen dat hier ongeveer 2 weken bij komt ivm drukte.
Garantie
Op al onze producten bieden wij garantie. Per product verschilt dit en heeft te maken met o.a. het type product en prijs. Het aantal jaren garantie staat ook per product beschreven in de specificaties.
Vragen over dit product?
Heeft u vragen over dit product? Wij kunnen u verder helpen! Neem contact op met ons hoofdkantoor via +31(0)88 101 48 00  of stel uw vraag via de mail op [email protected]