Aanbieding!

Boxspring Lucas met tv-lift

Stap 1 van 5 - Afmeting

Hulp nodig met bestellen? Vraag ons om advies: Whatsapp Mail Bel: 085 577 32 462
  • Betaal bij levering Ga voor zekerheid
  • Gratis levering va € 50,- In NL en BE
  • 90 Dgn slaapgarantie +100.000 klanten

De opbouw van boxspring Lucas met tv-lift

De boxspring Lucas met tv-lift is de waardige opvolger van Boxspring Lucas. Zo krijgt de boxspring een extra dimensie door de tv-lift welke gemonteerd zit aan het bed. De boxspring heeft een sterke tv-lift voor een televisie van 32-inch. Met de lengte van uw boxspring is 32-inch perfect. Naast de tv-lift is het een boxspring met een oog voor detail. De boxspring is prachtig afgewerkt, waardoor het in combinatie met een tv-lift een hele nieuwe ervaring met zich meebrengt!

De onderbox

Boxspring Lucas met tv-lift maakt de slaapkamer helemaal af. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien zijn er ook nog twee kleuren in leather look. De afmetingen die beschikbaar zijn voor deze tweepersoons boxspring zijn de volgende:

  • 140×200 cm
  • 160×200 cm
  • 180×200 cm

Het matras

Na het kiezen van de juiste afmeting en een mooie kleur is het tijd om het geschikte matras te kiezen voor uw lichaam. Zo dient u de matras hardheid te bepalen die uw lichaam gaat ondersteunen. Voor de keuze bij deze optie heeft Boxsprings.nl een simpel advies. Heeft u een lichaamsgewicht onder de 80kg? Dan is een medium matras een goede keuze. Wanneer uw lichaamsgewicht boven de 80kg ligt, dan raadt Boxsprings.nl een hard matras aan om zo de juiste ondersteuning te krijgen. Bij Boxspring Lucas met tv-lift krijgt u één groot matras geleverd.

Het geïntegreerde topmatras van boxspring Lucas met tv-lift

De laatste stap is het bepalen van een geïntegreerd topmatras. Boxsprings.nl biedt u bij deze stap drie mogelijkheden. U heeft de keuze tussen een comfortschuim, koudschuim, of traagschuim.

  • Comfortschuim: de laatste optie is een geïntegreerd comfortschuim topmatras. Deze is 4 cm dik en is het standaard topmatras.
  • Koudschuim: dit 5 cm dik geïntegreerde topmatras is voor u geschikt als u graag wat steviger ligt. Bovendien heeft het een goede ventilatie waardoor u het niet snel te warm krijgt.
  • Traagschuim: deze variant ligt in tegenstelling tot het koudschuim topmatras zachter en is ook 5 cm dik. U zakt wat meer weg en het topmatras vormt zich naar uw lichaam.

Kies voor Boxsprings.nl

Boxsprings.nl heeft hoogwaardige kwaliteit boxsprings en gunt iedereen een goede nachtrust. Een boxspring wordt met de hand gemaakt in Nederland, om op deze manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vandaal staat, wil het graag persoonlijk contact met de klant om deze zo goed mogelijk te woord te staan en van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen over boxspring Lucas met tv-lift, wilt u weten of er extra mogelijkheden zijn of heeft u andere vragen? De medewerkers van Boxsprings.nl staan van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor u klaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boxspring Lucas met tv-lift” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze service
Levertijd
De levertijd van een boxspring staat bij iedere boxspring in de rechter bovenhoek vermeld. Boxsprings welke op voorraad staan kunt u bij ons ophalen of laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat wanneer wij uw bestelling moeten inplannen dat hier ongeveer 2 weken bij komt ivm drukte.
Garantie
Op al onze producten bieden wij garantie. Per product verschilt dit en heeft te maken met o.a. het type product en prijs. Het aantal jaren garantie staat ook per product beschreven in de specificaties.
Vragen over dit product?
Heeft u vragen over dit product? Wij kunnen u verder helpen! Neem contact op met ons hoofdkantoor via +31(0)88 101 48 00  of stel uw vraag via de mail op [email protected]