va € 450 Op zoek naar een goede nachtrust en een mooie boxspring? Wij hebben een ruim assortiment boxsprings die u zelf kunt samenstellen.

Capri boxsprings

Capri staat voor hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. Met jarenlange ervaring kunnen wij wel zeggen dat we de beste in de slaapkamer zijn.

Boxspring Olive in een setting
1935
Kwaliteit

Het authentieke Italiaanse gevoel

Met Capri haal je jarenlange slaapervaring bij jou in huis, geen nacht zal meer hetzelfde zijn. Capri staat voor authentieke Italiaanse kwaliteit en dit voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede nachtrust ervoor zorgt dat jij het beste uit je dag kunt halen. Met deze gedachte in ons achterhoofd zijn al onze producten zorgvuldig gemaakt met de beste materialen om jou een ongekend slaapcomfort te kunnen bieden.

Kies je voor Capri, dan kies je voor een geweldige nachtrust!

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is iets dat bij Capri hoog in het vaandel staat en daarom maken wij alleen boxsprings met de beste materialen. Elke boxspring wordt door onze experts gecontroleerd om de beste kwaliteit te garanderen. Bovendien zijn onze experts continu bezig met het verbeteren van de producten. Zo streven wij naar innovaties met een onderscheidend vermogen.

IMAGE

Bepaal uw eigen boxspring

Je eigen boxspring samenstellen. Dit is wat Capri uniek maakt. Jij kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw boxspring eruit komt te zien. Er is niets zo mooi als je eigen stijl en dit begrijpen wij ook. Daarom bepaal jij de wensen en wij zorgen voor de kwaliteit. Zo simpel is het.

Hiermee haal je een boxspring in huis die precies past in jouw eigen slaapkamer.