All year dekbedden

All year dekbedden

All year dekbed online kopen op Bedden.nl

Eenall year dekbed is ideaal wanneer u geen keuze kunt of wilt maken voor een zomer of winterdekbed. Een all year dekbed is namelijk het hele jaar door bruikbaar. Het grootste verschil met een vierseizoenendekbed is dat een all year dekbed uit één deel bestaat en een vier seizoenen dekbed uit twee delen. Deze bestaat namelijk uit een lente/herfstdekbed en een zomerdekbed. Deze kunnen samen een winterdekbed vormen. Een all year dekbed kan het hele jaar door gebruikt worden: in de zomer, de lente, de herfst en de winter. Wanneer u kiest voor een all year dekbed hoeft u maar eenmalig een aankoop te doen waar u elk moment van het jaar van kan profiteren. Een voordeel hiervan is dat het financieel gezien geld bespaart omdat u maar één aankoop hoeft te doen waar u een lange termijn van kunt profiteren. Daarnaast heeft u geen opslagruimte nodig voor het dekbed, omdat u hem altijd in gebruik heeft.

Soorten all year dekbedden

Wij hebben een breed assortiment waar voor iedereen een geschikt all year dekbed tussen zit. Wij hebben namelijk all year dekbedden in verschillende afmetingen, in verschillende soorten en in verschillende prijsklassen. Zo hebben wij eenpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden. Wanneer u een winterdekbed koopt is het verstandig om goed te kijken naar de maten. De breedte van uw dekbed is altijd groter dan de breedte van uw matras. U heeft bij ons een ruime keuze met winterdekbedden met verschillende vullingen.

Vullingen all year dekbedden

  • Katoen
  • Synthetisch
  • Dons
  • Bamboe
  • Wol

Een winterdekbed met een vulling van katoen is een natuurlijk product en heeft een vulling die bestaat uit zachte bolletjes van de katoenplant. Deze dekbedden zijn vaak geschikt voor de wasmachine en hebben een gemiddelde warmte. Synthetische dekbedden voelen zacht aan en zijn ook wasbaar. Het materiaal is licht, maar houd wel goed warmte vast en heeft een prima ventilatie. Dons staat bekend om de zachtheid van het materiaal en het vasthouden van warmte. Des te hoger het percentage dons in een dekbed, des te warmer het dekbed blijft en des te lichter het aanvoelt. Bamboe is ook een plantaardig materiaal, maar is lichter en luchtiger dan katoen. Het materiaal voelt zijdezacht aan en neemt vocht goed op. Hierdoor zijn deze dekbedden zeer geschikt voor mensen die ’s nachts veel vocht verliezen. Wollen dekbedden zijn ook natuurlijke producten. Daarnaast zijn ze verantwoord voor het milieu omdat de wol snel opnieuw aangroeit bij de schapen en er verder weinig komt kijken bij de productie. Wollen dekbedden kunnen iets zwaarder aanvoelen, maar geven wel veel warmte en hebben een goede warmte isolatie, waardoor u gedurende de nacht ook warm blijft.

Warmteklassen bij all year dekbedden

All year dekbedden zijn in twee verschillende warmteklassen beschikbaar. Warmteklasse twee en drie. Warmteklasse twee is de op één na warmste categorie. Deze all year dekbedden zijn tussen de 6,2 en 8,2 centimeter dik en hebben een redelijk hoge warmte isolatie. Dit betekent dat ze warmte goed vast houden. De meeste dekbedden zijn wel zo ontworpen dat ze goed ventileren zodat u het niet benauwd of té warm zult krijgen. Warmteklasse drie is een gemiddelde categorie. Deze dekbedden zijn meestal bedoeld voor in gematigde temperaturen. Heeft u dus het hele jaar door een gelijkblijvende temperatuur in uw slaapkamer? Dan is een all year dekbed met warmteklasse drie een perfecte oplossing voor u! Deze dekbedden zijn tussen de vier en zes centimeter dik.

Onderhoud van een all year dekbed

All year dekbedden kunnen op dezelfde manier behandeld worden als alle andere dekbedden. Wanneer u uw all year dekbed dagelijks opschud en af en toe buiten laat luchten blijft het dekbed goed in vorm en fris. Daarnaast zit er in het dagelijks gebruik waarschijnlijk een dekbedovertrek omheen die in de wasmachine kan. Een aantal van de all year dekbedden in ons assortiment zijn geschikt om te wassen in de wasmachine, mits uw wasmachine groot genoeg is.

All year dekbed laten thuisbezorgen

Als u een all year dekbed heeft gevonden wat voldoet aan uw wensen kunt u deze eenvoudig bestellen op Bedden.nl en hem laten thuisbezorgen. Op die manier hoeft u niet de deur uit, maar heeft u wel snel uw ideale dekbed in huis! U kunt het all year dekbed in een paar simpele stappen bestellen. U plaatst het product in de winkelwagen, u controleert de maten en u klikt op bestelling afronden. In de volgende stappen vult u uw contactgegevens in en kiest u een betaalmethode. Wij werken met verschillende betrouwbare en veilige betaalsystemen zoals iDeal, Paypal, creditcard en Afterpay.

Toont alle 3 resultaten