Dekbed vulling

Dekbed vulling

Bedden.nl biedt u een uitgebreid assortiment dekbedden van topkwaliteit aan. Oriënteer u goed door de verschillende opties te bekijken en bestel uw dekbed met de juiste vulling eenvoudig online via ons veilige betalingssysteem. Een goed dekbed kan wel 10 jaar meegaan en zorgt er voor dat u comfortabel en gezond kunt slapen. Het belang van een goede vulling van uw dekbed wordt vaak onderschat. Een goed dekbed zorgt er voor dat:

• uw lichaamswarmte voldoende wordt vastgehouden;

• uw lichaamsvocht snel getransporteerd wordt;

• er sprake is van een stabiel isolatievermogen onder wisselende (vochtige) omstandigheden;

• de vulling zodanig soepel is dat het goed dekbed goed aansluit op uw lichaam.

Vulling kiezen

Voordat u een dekbed aanschaft dient u de juiste dekbed vulling te kiezen. U kunt op Bedden.nl kiezen voor verschillende vullingen in verschillende prijsklassen. Bedden.nl biedt u de volgende type vullingen aan:

Donzen dekbedden

Wollen dekbedden

Synthetische dekbedden

• Katoenen dekbedden

• Bamboe dekbedden

• Wildzijde dekbedden

De verschillende dekbed vullingen zijn anders van gewicht. Zo is een vulling van wol zwaarder wat het dekbed een stuk stugger maakt. Of het nu voor een synthetische, wollen of donzen vulling kiest, voor alle deze type vullingen geldt dat ze niet te warm zijn in de zomer en juist lekker warm zijn in de winter. Indien u snel transpireert, raden wij u aan om niet te kiezen voor een synthetisch dekbed maar voor een dekbed met een vulling van wol of dons. Deze vullingen zijn namelijk in staat vocht beter en sneller te verwerken.

De keuze voor synthetisch, wol of dons is een kwestie van smaak. Sommige mensen vinden een natuurproduct fijn, andere mensen vinden synthetisch weer prettiger. Wij adviseren u om een donzen dekbed tijdens de winter te gebruiken en een licht wollen dekbed in de zomer. Indien u last van allergiën heeft of u uw dekbed erg vaak wilt wassen dan biedt een anti-allergie dekbed oftewel synthetisch dekbed een goede uitkomst.

Toont alle 5 resultaten