Bedden

Ledikanten in de aanbieding op Bedden.nl

Wanneer u op zoek bent naar een ledikant, bent u bij Bedden.nl aan het juiste adres. Via onze website kunt u deze online aanschaffen. Wij hebben een uitgebreid assortiment, zodat u genoeg keuze heeft uit ons aanbod. Wij bieden hoge kwaliteit en duurzaamheid tegen aantrekkelijke prijzen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een ledikant?

Wij raden u aan, dat wanneer u een ledikant gaat kopen, u er op let of de bedbodem en het matras zijn inbegrepen. Ledikanten worden niet altijd inclusief lattenbodem en matras geleverd. Wanneer dit er niet bij wordt geleverd, kunt u het apart bijbestellen in het brede aanbod van Bedden.nl. Uiteraard wil het oog ook wat en kijkt u naar het model en de bekleding. U vindt in ons assortiment allerlei soorten, maten en kleuren! Daarnaast is ligcomfort ook heel belangrijk. Het ledikant moet stevig zijn en het matras en de lattenbodem moeten elkaar goed aanvullen. Een bed moet namelijk jaren meegaan en daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Welke soorten ledikanten zijn er?

In ons assortiment bevinden zich ledikanten in allerlei soorten en maten.

Hoe worden onze producten geproduceerd?

Hoe elk product wordt geproduceerd is afhankelijk van het model. Elk ledikant heeft een uniek model. Vaak bestaat deze in de basis uit hout en wordt deze bekleed met stof. Wij werken met verschillende soorten hout zoals MDF, Spaanplaat, Beukenhout en Eikenhout. Dit wordt vermeld bij het product. Een aantal houten bedden worden afgewerkt met stalen elementen, maar het grootste deel van onze ledikanten is bekleed met lederlook of een dergelijke stof.

Welke afmetingen ledikanten zijn er?

In ons assortiment vindt u ledikanten in de volgende afmetingen:

Maat Afmeting ledikant
Eenpersoons 90 x 200/210/220 centimeter
Kleine Twijfelaar 120 x 200/210/220 centimeter
Grote Twijfelaar 140 x 200/210/220 centimeter
Kleine Tweepersoons 160 x 200/210/220 centimeter
Grote Tweepersoons 180 x 200/210/220 centimeter
Kingsize 200 x 200/210/220 centimeter


Ledikant kiezen met vlakke of verstelbare lattenbodem?

Naast ledikanten met een vlakke bedbodem, zijn er ook bedden met verstelbare lattenbodem, elektrisch en handmatig. Hiermee kunt u het in hoogte verstellen, zoals u het zelf prettig vindt. Vooral voor ouderen biedt deze variant een uitkomst. U kunt het bijvoorbeeld lager zetten zodat u gemakkelijker kunt instappen. Of juist hoger als u zo makkelijker uit bed wilt komen. Een verstelbare editie is ook prettig wanneer u in bed wilt lezen. Door het bed te verhogen kunt u goed rechtop zitten. De elektrisch verstelbare ledikanten zijn enkel in 1 persoons afmetingen beschikbaar. Mocht u een 2 persoons bed prefereren die ook een elektrisch verstelbare bodem heeft, dan raden wij een elektrisch verstelbare boxspring aan. Hierbij kunt u de bodem ook in hoogte verstellen en met het gebruik van een topdekmatras met split hoeft uw partner er geen last van te hebben.

Hoe koop ik online een ledikant?

Als u een keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig het ledikant online kopen via onze website. U doet het product naar keuze in de winkelwagen, vult uw gegevens in en u bent klaar om af te rekenen. Betalen gaat zeer eenvoudig en vertrouwd door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. U heeft de keuze uit PayPal, iDeal, Klarna, Capayable, Betalen bij levering en Creditcard.

Hoe zit het met thuisbezorging?

Wij zorgen er voor dat alle producten die u online bij ons bestelt netjes bij u worden thuisbezorgd. Bij de meeste ledikanten kunt u eenvoudigweg kiezen voor levering tot aan de deur, omdat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn. Elke bestelling wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. Aan de hand van de gebruiksaanwijzing zet u uw nieuwe ledikant zo in elkaar!