Lekker Lui Lezen kussenhoes Antraciet

29,95 34,95

-14% Off

Maak uw Lekker Lui Lezen kussen helemaal af met de speciaal voor het kussen bestemde Lekker Lui Lezen kussenhoes antraciet. De hoes heeft de kleur: antraciet. U kunt gemakkelijk uw boek of afstandsbediening in het speciale vakje aan de zijkant bewaren zodat u deze altijd bij de hand heeft. Deze kussenhoes is ook beschikbaar in de kleur zand.

 

 

 

Description

De Lekker Lui Lezen Kussenhoes is speciaal gemaakt voor het kussen. Dit zorgt ervoor dat uw kussen beschermd wordt en dat het een mooie uitstraling heeft door de antraciet kleur. Een pluspunt aan de kussenhoes is dat het een opbergvakje heeft aan de zijkant. Hier kunt u makkelijk kleine dingen in bewaren. De hoes is gemaakt van 32% polyether en 68% katoen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Merk

Kleur

Wasvoorschriften

Materiaal

Afmeting

Anti allergisch

Artikelnummer: DuDo-250051 Categorieën: , , , ,

You may also like

 • Lekker lui lezen kussenhoes zandkleur -14% Off
  29,95 34,95

  Speciaal voor het Lekker Lui Lezen kussen is de Lekker Lui Lezen kussenhoes Zand beschikbaar! Met deze hoes manier maakt u het kussen helemaal af. Deze hoes heeft een zand kleur. Daarnaast beschikt de kussenhoes over een vakje aan zijkant waar u bijvoorbeeld een boek of afstandsbediening in kunt bewaren. De hoes is gemaakt van 32% polyether en 68% katoen. Deze kussenhoes is tevens te bestellen in de kleur antraciet.

   

   

   

Lekker lui lezen kussenhoes antraciet kleur

Lekker Lui Lezen kussenhoes Antraciet

29,95 34,95