Lekker Lui Lezen kussenhoes Zand

29,95 34,95

-14% Off

Speciaal voor het Lekker Lui Lezen kussen is de Lekker Lui Lezen kussenhoes Zand beschikbaar! Met deze hoes manier maakt u het kussen helemaal af. Deze hoes heeft een zand kleur. Daarnaast beschikt de kussenhoes over een vakje aan zijkant waar u bijvoorbeeld een boek of afstandsbediening in kunt bewaren. De hoes is gemaakt van 32% polyether en 68% katoen. Deze kussenhoes is tevens te bestellen in de kleur antraciet.

 

 

 

Description

De Lekker Lui Lezen Kussenhoes verzorgt uw kussen tegen viezigheid zodat deze langer mee gaat. Deze past natuurlijk perfect om het Lekker Lui Lezen kussen en heeft nog een mooie uitstraling ook. Verder heeft het ook nog een functionele functie, zo kan je aan de zijkant van het kussen nog iets opbergen. De hoes is gemaakt van 32% polyether en 68% katoen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Merk

Kleur

Wasvoorschriften

Materiaal

Afmeting

Anti allergisch

Artikelnummer: DuDo-250050 Categorieën: , , , ,

You may also like

 • Lekker lui lezen kussenhoes antraciet kleur -14% Off
  29,95 34,95

  Maak uw Lekker Lui Lezen kussen helemaal af met de speciaal voor het kussen bestemde Lekker Lui Lezen kussenhoes antraciet. De hoes heeft de kleur: antraciet. U kunt gemakkelijk uw boek of afstandsbediening in het speciale vakje aan de zijkant bewaren zodat u deze altijd bij de hand heeft. Deze kussenhoes is ook beschikbaar in de kleur zand.

   

   

   

Lekker lui lezen kussenhoes zandkleur

Lekker Lui Lezen kussenhoes Zand

29,95 34,95