Afmeting

Type matras

Matrassen zijn er in verschillende afmetingen en typen. Om u wegwijs te maken in het aanbod van uw slaapspecialist Bedden.nl, kunt u op onze website de verschillende soorten en typen matrassen bekijken. Bedden.nl heeft een uitgebreid assortiment in verschillende matrasmaten zoals:

1 persoons matras

2 persoons matras

Twijfelaar matras

Kingsize matrassen

Kindermatras

Babymatras

Verschillende uitvoeringen

Bedden.nl biedt verschillende uitvoeringen van matrassen met elk hun eigen uiterlijk: een standaard-uitvoering (voorzien van 4-zijdige rits), een uitvoering voorzien van afritsbaar bovenblad, koorden handgrepen en ventilatieroosters, een gekoppelde uitvoering (aan elkaar te koppelen d.m.v. rits aan bovenzijde en onderzijde met overslag) en een genopt matras wat een luxe uitvoering is met stoffen handgrepen, ventilatieroosters en extra dik gebolleerd bovenblad.

Type matras – een persoonlijke keuze

Belangrijke factoren bij het kiezen van een nieuw matras zijn comfort, functie en uiterlijk van het slaapsysteem. De mate van comfort hangt bijvoorbeeld af van twee of meer hardheden in één matras. Als u functionaliteit belangrijk vindt dan zijn éénpersoonsmatrassen wellicht een goede keuze voor u. De meeste eenpersoonsmatrassen zijn namelijk eenvoudig te koppelen door middel van een ritssluiting en/of een overslag. Zowel bij een ritssluiting als een overslag is de naad in het midden netjes weggewerkt, terwijl je toch van de voordeel van een persoonlijk eenpersoons matras kan genieten. Maar ook tweepersoonsmatrassen hebben een voordeel. Bekijk snel het assortiment matrassen of matrassen outlet en bestel uw matras eenvoudig online tegen onverslaanbaar lage prijzen!

Enig resultaat