Boxspring matrassen

Boxspring matras kopen op Bedden.nl

Een Boxspring matras is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar en wij zijn uw specialist op het gebied van matrassen. Wanneer u op zoek bent naar een boxspring matras, kunt u bij ons kiezen uit een polyurethaan matras (koudschuim en traagschuim), een binnenveringsmatras en een pocketvering matras.

Polyurthaan matras

Een polyurethaan matras kan een koudschuim matras of een traagschuim matras zijn. Dit type boxspring matrassen kenmerkt zich door een uiterst goede ventilatie en vochtregulatie. Ook past dit matras zich zeer goed aan aan het lichaam. De matrassen worden veelal gebruikt voor verstelbare boxsprings.

Een koudschuim matras is een goede keuze voor mensen die het snel warm hebben in bed of krijgen tijdens het slapen. Doordat een koudschuim matras een uitstekende ventilatie biedt, zult u makkelijker in slaap kunnen vallen. Een boxspring matras koudschuim heeft een redelijk stugge structuur, terwijl het matras toch veerkrachtig is. Hierdoor is het matras stevig en stabiel.

Een boxspring matras van traagschuim is erg speciaal. Traagschuim heeft namelijk de mogelijkheid om zich te vormen aan het lichaam. Ook absorbeert dit type boxspring matras vocht en ventileert het de warmte. Hierdoor zult u het niet stel (te) warm hebben. Een traagschuim matras biedt u de nodige ondersteuning, omdat het matras de perfecte combinatie tussen elasticiteit en stevigheid is.

Binnenvering matras

Een binnenveringsmatras is een type boxspring matras dat van binnen een groot aantal met elkaar verbonden veren heeft. Bedden.nl biedt twee verschillenden varianten binnenveringsmatrassen aan; het bonellvering matras en het pocketveringmatras. Ook deze boxspring matrassen hebben een hoge graad van ventilatie en vochtregulatie en passen zich uitstekend aan aan uw lichaam. Vergeleken met andere typen matrassen, voelen deze boxspring matrassen enigszins koel aan. Dit wordt veroorzaakt door de hoeveelheid lucht tussen de inwendige veren. Een boxspring matras is geschikt voor vlakke boxsprings.

Het bonellvering matras is het traditionele binnenveringsmatras. De kern van een bonell binnenvering matras is meestal stug. Om het ligcomfort te verhogen, wordt deze kern vaak van een topmatras voorzien. Doordat deze kern redelijk stug is, heeft een bonell binnenvering matras vaak een lage aanschafprijs. Verder biedt het boxspring matras een goede ventilatie en is het bonell matras duurzaam.

Een andere variant op het binnenveringsmatras is zoals eerder vermeld het pocketvering matras. In dit type boxspring matras bevindt zich als extra component een zakje katoen om de veren. Dit zakje katoen zorgt voor extra comfort. Een pocketvering matras heeft een goede ventilatie, omdat er veel open ruimte zit rondom de pockets. Dit soort boxspring matras is stevig en veerkrachtig. Een boxspring matras van pocketvering is ook een zeer geschikt matras voor reguliere boxsprings. Het regelmatig keren van het matras wordt aangeraden, om zo kuilvorming te voorkomen.

Latex- en luchtmatrassen

De latex- en luchtmatrassen worden gekenmerkt door de aanwezigheid van respectievelijk latex en lucht. In het luchtmatras bevindt zich ook nog latex. Het latex matras voelt uiterst soepel aan en het luchtmatras past zich uitstekend aan aan het lichaam. Het comfort van een latex matras is hoog, omdat dit type boxspring matras erg veerkrachtig is en daardoor goede ondersteuning biedt aan uw lichaam. Beide soorten boxspring matrassen zijn geschikt voor alle typen boxsprings.

Wat is een boxspring topmatras?

Een topmatras wordt bij een boxspring vaak aangeraden. Een matrastopper zorgt voor meer ondersteuning van uw lichaam en realiseert meer ligcomfort. Door het topdekmatras op het ‘normale’ matras te plaatsen, zal een extra zachte ondergrond ontstaan. Bedden.nl heeft in haar assortiment veel matrastoppers in verschillende afmetingen voor op de boxspring.

Hoe kan ik een matras voor mijn boxspring kopen?

Heeft u een matras gevonden waar u voorkeur naar uitgaat? Dan kunt u direct het boxspring matras online bestellen, zodat het netjes wordt thuisbezorgd. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Kortom: u zult geen spijt krijgen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze matras outlet. U kunt bij uw matras kopen op veel verschillende manieren. U kunt veilig betalen via de volgende betalingsmethoden: iDeal, Creditcard of Paypal. Ook kunt u bij ons met behulp van Klarna betalen, of betalen bij levering boven de 200 euro en met Capayable bij een bestelling tussen de 100 en 1000 euro.

Indien u nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u te woord staan op werkdagen van 10:00 tot 16:00. U kunt ons bereiken via de mail ([email protected]), via de telefoon (0202624202) of via de chatfunctie op onze website.

Enig resultaat