Twijfelaar matrassen

Twijfelaar matrassen verkrijgbaar bij Bedden.nl

Twijfelaar matrassen behoren tot een zeer speciale soort matrassen. De matrassen vallen namelijk tussen twee maten in. Een twijfelaar matras is groter dan een eenpersoonsmatras en kleiner dan een tweepersoonsmatras. Hier dankt het matras ook zijn naam aan; de twijfelaar. Het is de ideale oplossing voor mensen die het tweepersoonsbed net even te groot vinden, maar wel ruim willen slapen. Bij een twijfelaar matras hoort uiteraard ook een bed met de juiste afmetingen. De afmetingen zijn over het algemeen 120 x 200 centimeter. Op deze pagina vindt u een afwisselend assortiment met twijfelaar matrassen in verschillende soorten.

Soorten twijfelaar matrassen

Iedere persoon heeft andere slaapvoorkeuren. Dit is logisch, aangezien men in verschillende houdingen slaapt, niet iedereen hetzelfde gewicht heeft en mensen anderen ideeën hebben over wat ‘goede nachtrust’ is. Omdat wij voor iedereen een geschikt matras willen aanbieden hebben wij verschillende soorten twijfelaar matrassen. Wij maken onderscheid in de hardheid. We hebben zachte, medium en stevige matrassen. Daarnaast hebben de matrassen ook verschillende vullingen. Hier vindt u een onderscheid in:

  • Pocketvering
  • Koudschuim
  • Traagschuim

Elk van deze matrassen heeft zijn eigen kwaliteiten. Een pocketveringmatras heeft dik op elkaar gepakte pockets met veren erin. Hierdoor heeft het matras een stevige vering die veel steun biedt. Een koudschuim matras is een schuimen matras die geschikt is voor mensen die het snel warm hebben, daarnaast deukt het schuim heerlijk in zodat u een goede slaaphouding kan aannemen. Een traagschuim matras voelt meestal stevig aan, maar wanneer het materiaal warm wordt onder uw lichaamstemperatuur vormt het zich naar uw lichaam. Hierdoor komt u in een houding te liggen die goed is voor uw lichaam. Uw ruggengraat en nekwervel worden goed ondersteund, waardoor traagschuim ook erg geschikt is voor mensen met rugklachten. Kortom, met keuze uit één van deze drie soorten zit u altijd goed.

Duurzame twijfelaar matrassen

Wanneer u een twijfelaar bed heeft waarvan het matras aan vervanging toe is, dan kunt u bij Bedden.nl een mooi en duurzaam twijfelaar matras aanschaffen tegen een eerlijke prijs. De twijfelaar matrassen hebben verschillende kwalitatief hoogwaardige eigenschappen, waardoor ze een goede kwaliteit hebben. Daarnaast is het voor u en voor het milieu belangrijk dat uw matras zo lang mogelijk meegaat. Over het algemeen gaan matrassen acht tot vijftien jaar mee. Hoelang dit werkelijk is, vind u per matras. Om uw matras zelf zo lang mogelijk goed te houden kunt u het matras af en toe omdraaien. Daarnaast hebben veel matrassen tegenwoordig een afneembare tijk die in de wasmachine kan. Wanneer u dit één a twee keer per jaar doet, blijft u matras langer bruikbaar en hygiënisch.

Bestellen en bezorgen van uw twijfelaar matras

Heeft u een twijfelaar matras gevonden dat u aanspreekt? Dan kunt u uw goedkope twijfelaar matras direct online bestellen in de webwinkel van Bedden.nl. U hoeft alleen uw product in de winkelwagen te plaatsen, uw gegevens in te voeren en een betaalwijze te selecteren. U kunt vooraf betalen met iDeal of Creditcard, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot betalen met Klarna. Wanneer u uw bestelling heeft afgerond, wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. U heeft uw bestelling dan ook altijd binnen relatief korte tijd in huis. Bij elk product wordt de verwachte levertijd vermeld. Wanneer u daadwerkelijk uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging in uw e-mail. Daarin wordt vermeld wanneer u uw producten in ontvangst kunt nemen. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet alleen een twijfelaar matras wilt bestellen, maar ook een twijfelaar bed of het bijbehorende beddengoed en bedtextiel. In dat geval kunt u alles tegelijk bestellen. Het is mogelijk dat de kleinere artikelen eerder bezorgd worden dan de grotere artikelen, omdat deze afhandeling eenvoudiger is. Mocht u alles graag tegelijk in ontvangst willen nemen omdat u bijvoorbeeld niet veel thuis bent? Geef het dan even bij ons aan, dan kunnen wij zorgen dat we alles tegelijkertijd laten leveren. Onze klantenservice is dagelijks beschikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur.

Enig resultaat