Bij Boxsprings.nl stellen wij de klant voorop! Onze klanten uit Nederland en België vinden bij ons kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Doordat wij direct vanuit de fabrikant aan u als consument leveren, kunnen wij onze producten scherp aanprijzen. Of het nu om een traagschuim hoofdkussen, een donzen dekbed, een luxe boxspring of een stijlvol ledikant gaat, bij ons vindt u het allemaal!

Het team van Boxsprings.nl heeft zich de afgelopen jaren de online beddenmarkt eigen gemaakt, waardoor we inmiddels veel ervaring hebben met het adviseren van onze klanten. Het aanbod op het gebied van bedden blijft wijzigen en daarom zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van ons assortiment en onze website.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, verwelkomen wij onze klanten sinds april 2019 ook graag in onze Boxsprings.nl showroom. In de showroom vol met boxsprings nodigen wij u uit om in alle rust op zoek te gaan naar het beste slaapcomfort. Ons deskundig team helpt u graag bij uw keuze. Door de jaren heen hebben wij al duizenden klanten voorzien van een nieuw bed, dekbed, hoofdkussen of ander slaapcomfort product!

Voor wie zijn wij er?

Consument
Wij hebben al jaren ervaring met het leveren van onze producten aan de klanten. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze website, zodat deze gebruiksvriendelijker wordt voor u als klant. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar de mooiste bedden en slaapproducten voor de laagste prijs, zodat wij u de beste deals kunnen bieden. Tot slot hebben wij dagelijks contact met onze leveranciers, zodat u uw bestelde producten zo snel mogelijk thuis in ontvangst kunt nemen!

Bedrijven
Naast het bezorgen van bestellingen aan consumenten kunnen wij ook leveren aan hotels, groepsaccommodaties, bed and breakfasts of hostels. Als u geïnteresseerd bent in het afnemen van slaapproducten in grote getalen kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen een groot deel van onze producten in grote hoeveelheden leveren. Denk hierbij aan boxsprings, ledikanten, stapelbedden, dekbedden, matrassen en hoofdkussens. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met onze klantenservice op [email protected]!

Op maat gemaakt

Naast alle standaard bedden en boxsprings in ons assortiment hebben wij in een aantal gevallen de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een topdekmatras in een speciale afmeting voor in een boot of in een caravan, of een boxspring met een speciale samenstelling van box, matras, topdekmatras en hoofdbord.

Hoe werkt ons bestelsysteem?

Via onze website kunt u 24/7 eenvoudig bestellen door het gewenste product in de winkelmand te plaatsen. U vult dan uw adresgegevens in zodat wij weten waar we uw slaapproducten kunnen bezorgen. Tot slot kunt u eenvoudig online betalen met één van onze veilige betaalsystemen. Bovendien kunt u ook bij levering betalen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw producten zo snel mogelijk thuisbezorgd worden en waar nodig ook gemonteerd.

Onze klanten voorop
Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Om die reden is ons team constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze producten en onze service. Alle producten op onze website hebben een kwaliteitsgarantie. Mocht u vragen hebben of heeft advies nodig? U kunt altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen.