1 persoons

 • Cabane HuisbedCabane Huisbed -27% Off
  146,00 200,00

  Het Cabane Huisbed is een mooi kinderbed gemaakt van massief grenen.

   

   

   

 • -60% Off
  39,55 99,00

  Lattenbodem van 100% berkenhout met 28 latten tegen een scherpe prijs

   

   

 • Eenpersoons boxspring XXL ModernAntracietEenpersoons boxspring XXL Modern Beige -60% Off
  395,00 995,00

  De eenpersoons boxspring XXL Modern heeft een hoofdbord met 2 rijen knopen, wat de boxspring een mooie landelijke sfeer geeft.

   

   

   

 • Eenpersoons boxspring XXLEenpersoons boxspring XXL - hoofdbord detail -67% Off
  295,00 895,00

  De eenpersoons boxspring XXL, brengt luxe en een strak design samen tegen een zeer scherpe prijs.

   

   

   

   

 • Murano ledikantMurano ledikant Out of Stock

  Het Murano ledikant is een ledikant met een prettige uitstraling. Het ledikant laat u wegdromen. De stevige poten, gemaakt van hout, zorgen voor een stabiel frame. De kleur is bedoeld om u een vertrouwd en comfortabel gevoel te geven, zwart is heel neutraal en daardoor te combineren met vrijwel elk slaapkamerinterieur. De ultieme combinatie voor het beste slaapgenot. Het Murano ledikant is een van de nieuwste producten in het assortiment. Echt iets voor een trendsetter op het gebied van ledikanten. Hij is voorzien met 15 latten per ligzijde. Het bed is beschikbaar in zowel eenpersoons als in tweepersoons afmetingen.

   

 • Avalon ledikant inclusief lattenbodem tweepersoonsAvalon ledikant inclusief lattenbodem eenpersoons -58% Off
  172,73 413,18

  Het prachtige Avalon Ledikant heeft een natuurlijke uitstraling door haar walnoot kleur. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door de donkere houten bedpoten. Het hoofdbord is afgewerkt met brede verticale strepen en is ongeveer 103 cm hoog, u kunt hierdoor rechtop zitten en tegen het zachte hoofdbord aanleunen. De hoogte van het voetbord is circa 30 cm en de afstand van de vloer tot aan de lattenbodem is circa 20 cm. Het ledikant wordt geleverd inclusief twee lattenbodems van elk 14 latten bij de tweepersoonsvarianten en een lattenbodem van 14 latten bij het eenpersoons model.

  Het Avalon Ledikant is beschikbaar als een eenpersoonsbed van 90 x 200 cm, maar ook in een divers aantal tweepersoonsvarianten.

  Clear
 • -17% Off
  41,28 49,59

  Alleen een bedbodem is vaak niet genoeg, al helemaal als de bodem zelf geen poten heeft. Dit is vaak het geval bij vlakke lattenbodems. Om de bedbodem stevig neer te zetten, bieden we u deze universele, zelfdragende bedpoten zwart eenpersoons. U bevestigd de bedpoten gemakkelijk aan de latten van de lattenbodem. We leveren deze potenset in meerdere maten, de afmeting die we erbij geven geeft de geschiktheid voor de maat bedbodem aan:

  • 70 x 200 cm

 • 80 x 200 cm

 • 90 x 200 cm

  Wanneer u opzoek bent naar een grotere breedtemaat kunt u kijken bij de Bedpoten Zwart Tweepersoons.