Retourbeleid

Het kan voorkomen dat u een product die u heeft besteld wilt retourneren. U heeft hiervoor 14 dagen, tenzij anders vermeld. Meer informatie hierover vindt u in de algemene voorwaarden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze vergoedt Boxsprings.nl niet.

Bij Boxsprings.nl is het retourbeleid afhankelijk van het product die u heeft gekocht. Hier leest u verder het retourbeleid van de verschillende producten producten.

Boxsprings

Bij Boxsprings.nl heeft u op Boxsprings omruilgarantie. U mag dus omruilen indien Boxsprings.nl in gebreke is gebleken. Dit kan door bijvoorbeeld de verkeerde kleur geleverd te hebben of vanwege een beschadiging. Het artikel wordt geruild voor een vervangend artikel.

Wilt u gebruik maken van garantie dan gelden er andere voorwaarden. Zo dient u uw klacht eerst per mail aan ons te communiceren met goede foto’s van de klacht. Klik hier om een klacht in te dienen. Hierop zullen wij contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.

Kosten Boxsprings

Boxsprings worden specifiek door u zelf samengesteld en deze worden dan ook speciaal op maat voor u gemaakt. Dit betekent dat u na het verstrijken van de bedenktermijn van 14 dagen niet kosteloos kunt annuleren. Zijn de producten nog niet geleverd wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 30% annuleringskosten voor. Bent u gebeld voor een leverafspraak of heeft u de bestelling al ontvangen wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 50% annuleringskosten voor.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten nog onbeslapen zijn en in de originele verpakking zitten. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening en bovendien zal 50% annuleringskosten in rekening worden gebracht indien na retour wordt over gegaan op annulering.

U kunt de boxspring ten alle tijden retourneren echter kunnen wij in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
  • Indien het aankoopbewijs niet aanwezig is.

Matrassen & Topmatrassen

Voor matrassen geldt omruilgarantie, dus mag retour maar geen geld terug, wordt geruild voor een gelijkwaardig vervangend artikel.
Indien de klant een upgrade wil mag een matras retour en tegen bijbetaling wordt een betere geleverd.

Voor topmatrassen geldt retourneren mits in ongeopende verpakking, dus niet beslapen en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.

Textiel

Kussens mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.
Overtrekken mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.
Dekbedden mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.