Retourneren van uw bestelling

Kleinere artikelen die via pakketpost worden verstuurd kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retourneren mits ze ongebruikt en in de originele verpakking zitten. Retourneringen dienen altijd via de mail aan ons gemeld te worden, daarnaast moet u het retourformulier bijvoegen als u een product retourneert. Wij kunnen uw retourverzoek niet in behandeling nemen wanneer er geen bijgevoegd retourformulier is toegevoegd.

Grote artikelen zoals (bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems) zijn speciaal samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten en kunt u hierdoor na het verstrijken van de bedenktermijn van 14 dagen na de besteldatum niet kosteloos annuleren. Mocht u een bestelling willen annuleren voordat de producten geleverd zijn dan rekenen wij hiervoor 30% annuleringskosten. Wilt u uw product annuleren en geeft u dit door wanneer wij u bellen voor een leverafspraak of wanneer u het al ontvangen heeft, dan rekenen wij hiervoor 50% annuleringskosten. Retourneren van grote artikelen is enkel mogelijk als de producten onbeslapen zijn en nog in de originele verpakking zitten. Retourkosten van de bestelling komen voor rekening van de klant, tevens zal er 50% van de aankoopprijs van het product in rekening worden gebracht als er na retour overgegaan wordt op een annulering.

Annulering aanmelden per e-mail

Een annulering dient u per e-mail kenbaar te maken bij onze klantenservice met vermelding van onderstaande punten. Onze klantenservice stuurt u een retourformulier toe, welke u aan het te retourneren pakket dient toe te voegen. Een retour zonder een bijgevoegd formulier kan helaas niet in behandeling worden genomen. Neem voor het juiste retouradres contact op.

  • Volledige naam
  • Telefoonnummer
  • Ordernummer
  • Artikel welke u wilt retourneren
  • Reden van retournering

De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening en kunnen afwijkend zijn van de verzendkosten.

Klachtenprocedure

Het is erg vervelend als u ontevreden bent over het ontvangen product. Wij streven ernaar uw problemen zo goed en snel mogelijk voor u op te lossen. Wij vragen u dit per e-mail aan ons te melden op het adres. Voeg graag foto’s van het defect bij de mail. Hiermee kunnen we contact opnemen met onze leveranciers om het defect te verhelpen of het product te laten omruilen. Onze klantenservice geeft u op werkdagen binnen 48 uur bevestiging van ontvangst. Hierin geven wij u meer informatie over de afhandeling van uw klacht. In sommige gevallen zullen onze klantenservicemedewerkers telefonisch contact met u opnemen. Vermeld in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, telefoonnummer, bestelnummer en klacht.