Slaapproblemen

De ene persoon heeft tien uur slaap nodig, de andere persoon is na zes uur uitgerust. Bijna iedereen slaapt wel eens moeilijk. Echter, we spreken pas echt pas een serieus slaapprobleem als iemand langdurig slecht slaapt. Hierdoor voelt de desbetreffende persoon zich overdag moe, prikkelbaar of slaperig. Bovendien is het voor deze persoon moeilijker om dagelijkse werkzaamheden te doen en is concentreren erg moeilijk.

Waardoor ontstaan slaapproblemen?

Slaapproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms komt het simpelweg doordat u gestoord wordt in uw slaap door lawaai, een snurkende bedgenoot of door lichamelijke klachten zoals jeuk of pijn. Maar ook te laat eten in de avond komt niet ten goede van uw nachtrust. Koffie en sigaretten belemmeren ook de slaap. Daarnaast zijn actieve bezigheden laat in de avond zoals sporten, vergaderen, gamen niet goed voor uw nachtrust omdat u hierdoor juist actief wordt in plaats van dat u ontspant en uw geest zich voorbereid op de nacht.

Geen goed bed?

Een andere belangrijke oorzaak is de kwaliteit van het bed. Verrassend veel mensen hebben simpelweg geen goed bed of kussen. Een goede nachtrust is de basis voor een gezond leven en wij vinden dat iedereen een goed bed en kussen verdient. Hier op bedden.nl bieden wel bedden, matrassen, kussens van topkwaliteit aan tegen betaalbare prijzen voor ieder budget. Zo proberen wij zoveel mogelijk mensen een goede nachtrust te bezorgen! Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Wij helpen u graag!

{{block type=”catalogcustom/product_list” category_id=”4″ template=”catalogcustom/product/cms/list.phtml” limit=”4″ title=”Een greep uit onze selectie:”}}

Leave a Reply

Your email address will not be published.