9 zone Traagschuim pocketvering matras 1000-veers

149,00 450,00

-67% Off

 

 

 

Description

Het 9 zone Traagschuim pocketvering matras 1000-veers is het beste wat je maar kan wensen binnen de matrassen. Dit matras bestaat uit een pocketvering basis met een laag traagschuim erin verwerkt. De laag traagschuim werkt drukverlagend en is warmgevoelig. Deze kenmerken maken dit het perfecte matras voor mensen met gewrichts- en/of spierklachten.

VERSCHIL 600 OF 1000 POCKETVEREN
Het matras is leverbaar in twee verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor 600 veren en 1000 in het matras. Deze pocketveren zorgen voor goede ondersteuning wanneer u op het matras ligt en de veren zijn verdeeld in 7 comfortzones. Wat is dan het verschil tussen de twee varianten? Dit heeft te maken met de ondersteuning. Met 1000 pocketveren heeft uw lichaam meer ondersteuning dan bij het 600-veers pocketvering matras.

HARDHEID VAN HET MATRAS
Naast het aantal veren heeft u de keuze om de hardheid van het matras te bepalen. U heeft de keuze tussen Medium of Firm. De keuze van de hardheid hangt af van uw slaapvoorkeur en het lichaamsgewicht. Wij raden aan om te kiezen voor een Firm matras als u meer weegt dan 80 kg voor de beste ondersteuning tijdens de slaap.

 

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Stap 1: Kies uw maat

, , , , , , , , , , ,

Matras beide zijden beslaapbaar

Matras afmeting

, , , , , , ,

Matras hoogte

Hardheid

Matras kern

Matras tijk afneembaar

Stap 2: Kies de hardheid van uw matras

,

Matras afdeklaag

Matras soort

Wasvoorschriften

Artikelnummer: traag-pocket-1000 Categorieën: ,

You may also like

Traagschuim pocketvering matras

9 zone Traagschuim pocketvering matras 1000-veers

149,00 450,00