Traagschuim topdekmatras

79,00 299,00

-74% Off

Het Traagschuim topdekmatras NASA is niet dik, maar voelt aan als een dik matras; het biedt evenveel ondersteuning en drukverlaging.

 

 

Kies uw maat *

2 gratis kussens twv € 99 *

Kies uw matras maat *

Kies uw matras hardheid *

Description

Het traagschuim topdekmatras biedt u extra ondersteuning tijdens de slaap. De topdekmatras is verkrijgbaar in twee verschillende diktes: 6 cm of 10 cm. Deze topdekmatras is de oplossing om uw hardheid van uw huidige matras te verlagen. Zo hoeft u niet uw nieuwe matras weg te doen of een oud matras te vervangen en dus bespaart u kosten. Daarnaast is het traagschuim topdekmatras perfect tegen het verminderen van lichamelijke klachten als gewrichtsklachten, hernia klachten, drukpunt klachten en decubitus (doorligplekken) tijdens het slapen. Maak vandaag nog gebruik van deze geweldige actie en slaap voortaan heerlijk tegen de laagste prijs!

NASA heeft veel onderzoek gedaan naar een optimaal druk verlagend voor het maken van ruimtepakken. Uit dat onderzoek bleek namelijk dat traagschuim de beste resultaten gaf en hierbij veel voordelen bood. Deze traagschuim was dan ook gemaakt van een bijzonder soort visco-elastisch schuim en hiervan is ook onze topdekmatras van gemaakt. Het traagschuim reageert op warmte en vormt zich hiernaar wat leidt tot een enorme drukverlaging bij belasting, ongeacht lichaamsgewicht of -groote.

 

Extra informatie

Stap 3: Kies uw topper

,

Topdekmatras soort

Stap 2: Kies uw topper dikte

,

Soort

Matras beide zijden beslaapbaar

Stap1: Kies uw maat

, , , , , , ,

Matras kern

Garantie

Topdekmatras hoogte

Matras afmeting

, , , ,

Artikelnummer: bosch-top-003 Categorie:
Traagschuim topdekmatras

Traagschuim topdekmatras

79,00 299,00

Kies uw maat *

2 gratis kussens twv € 99 *

Kies uw matras maat *

Kies uw matras hardheid *