Vitality Pur

Vitality Pur

Vitality Pur biedt enkel kwaliteitsproducten binnen de slaapcomfort wereld tegen een goede prijs. Het merk staat bekend om innovatieve producten die aansluiten bij uw lichaam en persoonlijke wens. Van hoofdkussens met speciale eigenschappen zoals anti-snurk en anti-stress, kussens van traagschuim of dons tot een grote variatie synthetisch gevulde dekbedden en dekbedden van een hoge kwaliteit dons Ook beschikt Vitality Pur over een mooie collectie aan diverse soorten matrastoppers.

Vitality Pur en haar hoogwaardige materialen

Vitality Pur maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen die ieder zijn eigen specifieke en unieke eigenschappen heeft. De producten worden binnen Europa geproduceerd en voldoen aan alle normen en eisen voor textiele vezelverwerking. Denk hierbij aan anti-allergeen logo’s en het Oekotex-logo, dit is een test- en certificeringssysteem voor textiel, waarbij wordt gekeken of er geen schadelijke stoffen in textiel voorkomt. Ook het dons dat Vitality Pur gebruikt, uitsluitend in Duitsland en Zwitserland geproduceerd, beschikt over diverse certificaten. Daarnaast gebruikt Vitality Pur geen levende pluk voor hun dons producten.

Vitality Pur hoofdkussens

Bij bieden u een mooie collectie  hoofdkussens van Vitality Pur aan op onze website Bedden.nl. Ieder hoofdkussen heeft zijn eigen eigenschappen en zijn allen gemaakt van hoogwaardige materialen om de nachtrust te bevorderen.

Vitality Pur dekbedden

Naast de collectie hoofdkussens heeft Bedden.nl ook een ruime collectie aan dekbedden. Van All Year dekbedden voor het hele jaar tot een speciaal 4-seizoenen dekbed. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 dekbedden, deze dekbedden kunt u gemakkelijk met behulp van de drukknopen met elkaar combineren tot de juiste dikte, passend naar het seizoen.

Vitality Pur toppers

Vitality Pur heeft ook een hoge kwaliteit collectie aan matrastoppers en matrasbeschermers. De zachte materialen maken het comfortabel. Ieder product heeft een goede ventilerende en vochtregulerende werking en het biedt extra bescherming aan uw huidige matras.

Met Vitality Pur begint u uw dag vol energie!