Woonstijlen

Woonstijlen

Iedereen heeft zo z’n eigen smaak wat een inrichting betreft. De een houdt van druk en de ander is weer zuinig met het gebruik van accessoires. De een is gek op kleur en de ander houdt het bij zwart-wit. Zo heeft ieder persoon zijn of haar eigen voorkeuren. Weet u nou niet hoe u uw huis moet inrichten? Dan kunnen woonstijlen u wellicht helpen bij het maken van de juiste keuzes. Een woonstijl houdt namelijk een wijze van wonen in. Dus, hoe ziet uw directe leefomgeving eruit? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke woonstijlen die u kunt toepassen in uw interieur. Een woonstijl moet bij u passen, u moet het gevoel hebben dat u daadwerkelijk thuiskomt zodra u de deur opent. Een woonstijl moet u echt aangrijpen. Door te werken met bepaalde kleuren, meubels en accessoires komt u al gauw in de richting van een bepaalde stijl.

Er zijn enorm veel leuke woonstijlen die u kunt hanteren in het decoreren van uw huis. Veelgebruikte woonstijlen zijn: landelijk, modern en industrieel wonen. Momenteel is de Scandinavische woonstijl helemaal in. Bij deze stijl wordt gewerkt met lichte kleuren, met materialen als wol en hout en er wordt rekening gehouden met duurzaamheid. Elke woonstijl heeft zo zijn eigen identiteit met specifieke kenmerken. Op deze pagina vindt u een uitleg van alle diverse woonstijlen. Hieruit kunt u opmaken welke stijl het beste bij u past.

Filters
Done
 • London Style ledikant inclusief lattenbodem tweepersoonsLondon Style ledikant inclusief lattenbodem tweepersoons -27% Off
  123,93 169,38

  De London style is een sterk en tijdloos ledikant. Hij wordt geleverd in drie maten, namelijk 90 x 200 cm (een persoons), 140 x 200 cm (twijfelaar), 160 x 200 cm (twee persoons). Het bed is gemaakt van metaal en wordt geleverd in een metaalkleurige look. Door het strakke design, sterke basis en de gunstige prijs is de London Style uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een bed waar ze nog jaren plezier aan kunnen beleven voor een super prijs! Het bed ontvangt u inclusief lattenbodem(s).

  • 140 x 200 Pocketvering matras
  • 160 x 200 Pocketvering matras
  • 90 x 200 Pocketvering matras
  • Nee bedankt
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  Clear