va € 295 Op zoek naar een goede nachtrust en een mooie boxspring? Wij hebben een ruim assortiment boxsprings die u zelf kunt samenstellen.

ONZE AANBIEDINGEN

Boxspring van hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar een prachtige boxspring? Dan is Boxsprings.nl de juiste keuze! Boxsprings.nl heeft een klein assortiment geselecteerd om haar kwaliteit te waarborgen voor haar klanten. Voor onze boxsprings hebben wij een exclusieve samenwerking met het merk bosch bedding.

Een goede slaap is ongelooflijk belangrijk, vooral in de wereld van vandaag waar de druk van het dagelijks leven voortdurend toeneemt en de rustperiodes steeds korter en korter worden. Ons leven is stresserend geworden en “goed slapen” is een eerste vereiste voor optimale prestaties en algemeen welzijn. We brengen meer dan een derde van ons leven in bed door! Een boxspring bed is dan ook onwaarschijnlijk belangrijk meubelstuk in ons leven. Creëer een rustpunt voor uzelf met een boxspring bed van boxsprings.nl, een eilandje waar u ‘s nachts kunt uitrusten en de volgende dag weer fris kunt beginnen! Onze opgeleide boxspring adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste matras en topmatras voor u en het samenstellen van uw persoonlijke droom boxspring met een grote keuze uit verschillende soorten boxsprings, hoofdborden en stoffen.
Tegenwoordig is het ook mogelijk om een boxspring te leasen.

” Kwaliteit door +30 jaar ervaring “

Een matras met het perfecte slaapcomfort

Het matras met de juiste ondersteuning voor je lichaam en ook nog met het beste slaapcomfort. Bij Boxsprings.nl hebben wij verschillende matrassen waardoor iedereen bij ons terecht kan. Bekijk nu onze matrassen, selecteer welke geschikt is voor jou lichaam en rond je bestelling af!

  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal bij levering
  • Stel zelf samen
King matras